Hoe het begon

Uw behandeling is er één die met de grootste zorg en liefde voor het vak wordt uitgevoerd. Hygiëne staat hoog in het vaandel, maar ook een ontspannen moment, persoonlijke aandacht en vakkundig resultaat zijn van het grootste belang.

Mijn naam is Albertje Schenk-Baarssen,

Gecertificeerd allround nagelspecialist sinds 9 maart 2018. Eerder werkzaam geweest in de interieur branche en als consulent voor het schoonheidsproduct Nutrimetics.

Verhaal over mezelf/opleiding

Once upon a lifetime….

Het is niet belangrijk wanneer en hoe je je doelen haalt, maar dát je je doelen haalt. En dat je plezier beleeft aan die doelen.

Bij mij heeft het even geduurd voor ik erachter kwam waar ik mijn plezier uit kon halen. Het leven is een reis die je naar allerlei afslagen kan leiden. Soms mis je er één maar het einddoel is je bestemming halen.

Toen ik in 2017 een nagelsalon bezocht met een vriendin viel ik van de ene verbazing in de andere. Het was er vies, onpersoonlijk en de behandeling zelf was ook geen pretje. Het enige goede eraan was de kleur van mijn nagels. Dit kon ik zelf  10 keer beter! Dus zocht ik op internet naar een opleiding. Ik wilde de beste. Voor mij was dat NailXL academy in Hengelo.

Ik volgde mijn lessen theorie en praktijk bij Chantal van Mastrigt en Marilon Ham.

Onder hun vakkundige leiding behaalde ik mijn certificaten waardoor ik me allround nagelspecialist mag noemen.

Wanneer je deze aspecten mist in een salon kun je ervan uitgaan dat het niet tot doel heeft om jouw belang en veiligheid te behartigen.

Kies daarom altijd voor een geregistreerde salon waarvan je alles mag zien en weten.

Wat je mag verwachten van een goede salon is:

  • Hygiene

  • Veilige (eu gekeurmerkte) producten en apparaten

  • Ontspanning

  • Persoonlijke aandacht

  • Garantie

YOUR HANDS AND FEET NEVER TAKE A DAY OFF, SO TAKE CARE OF THEM

Tammy Taylor

0%
SPECIAL OFFER

Neem de tijd en verwen jezelf, je verdient het!

Boek deze maand een behandeling en ontvang 5% korting op de vervolgbehandelingen.

BOEK NU