Hoe het begon

Uw behandeling is er één die met de grootste zorg en liefde voor het vak wordt uitgevoerd. Hygiëne staat hoog in het vaandel, maar ook een ontspannen moment, persoonlijke aandacht en vakkundig resultaat zijn van het grootste belang.

Mijn naam is Albertje Schenk-Baarssen,

Gecertificeerd allround nagelspecialist sinds 9 maart 2018. Eerder werkzaam geweest in de interieur branche en als consulent voor het schoonheidsproduct Nutrimetics.

Ik volgde mijn lessen theorie en praktijk bij Nail XL in Hengelo onder begeleiding van Chantal van Mastrigt en Marilon Ham.

Mijn ontwikkeling stopte hier niet. Online volgde ik training bij Jet Set Beauty, een Internationaal bedrijf gevestigd in Duitsland en Denemarken. Fysiek volgde ik de Wellness training bij Cuccio Naturale in Etten Leur. De natuurlijke producten van dit merk uit Toscane worden door mij gebruikt in de salon. Deze bevatten geen parabenen en zijn diervriendelijk. Nailart training kreeg ik van de befaamde nailartist Alina Hoyo in Brugge. Tot slot volgde ik online en fysieke trainingen bij Tanya Savchenko. Door haar en haar team wist ik mijn werk naar een hogere level te brengen.

Het is mijn doel steeds beter werk te leveren, en zo mijn klanten alleen het allerbeste aan te bieden.

Jij verdient alleen het allerbeste en kies  daarom altijd voor een geregistreerde salon waarvan je alles mag zien en weten.

Wat je mag verwachten van een goede salon is:

  • Hygiene

  • Kwaliteit

  • Veilige (eu gekeurmerkte) producten en apparaten

  • Ontspanning

  • Persoonlijke aandacht

  • Garantie

YOUR HANDS AND FEET NEVER TAKE A DAY OFF, SO TAKE CARE OF THEM

Tammy Taylor